نگرانی موقوف ، کنترل زندگی تان را در دست بگیرید
خیلی نگرانید ؟ حتی راجع به کوچکترین چیزها ؟ آنقدری نگرانید که به زندگیتان لطمه وارد شده؟
افراد خوشحال، دورنمای زندگی را می بینند و درگیر جزییات و مسائل پیش پا افتادهی روزمره نمیشوند. آنها به موقع به همه چیز رسیدگی میکنند. آنها بلدند چطور نگرانی را از زندگیشان دور کنند. چون برایش تلاش کردهاند. آنها در مواجهه با پستی و بلندیهای زندگی، آرامششان را حفظ میکنند.
جلوگیری از رسوخ نگرانی در وجودتان
باید یاد بگیرید، نگران اتفاقات گذشته نباشید. یک تصمیم جدی بگیرید تا بلکه این افکار را از ذهنتان بیرون بریزید. چون گذشتهها گذشته و کاری از دستتان بر نمیآید.
همهی کسانی که بهگونهای به شما آسیب رساندهاند، را مورد بخشش قرار دهید. فقط روی آینده و مسیر پیش رویتان تمرکز کنید، ولی از فکر گذشته و یافتن افرادی برای ملامت اجتناب کنید. زندگی خیلی کوتاه است، پس باید خودتان را دوست داشته باشید.
یاد بگیرید خودتان را دوست بدارید
اگر بپذیرید انسان خوبی هستید، آینده و نگرش بهتری در انتظارتان خواهد بود. شما صادق، وفادار، مهربان، با احساس و بسیار نوع دوست هستید. به خاطر فردی که بدان تبدیل شدهاید و زندگی خوبی که رقم زدهاید، خودتان را دوست بدارید، به خودتان احترام بگذارید و به خودتان افتخار کنید. اصلاً لازم نیست خودتان را به دیگران ثابت کنید یا خیلی از خودتان برای دیگران تعریف کنید.
فقط یک بار ذهنتان را درگیر کنید
یکی از بهترین راههای توقف نگرانی و ایجاد حس سرزندگی، اینست که فقط یکبار ذهن خود را درگیر اتفاقات کنیم. نه به قبلش فکر کنیم و نه به بعدش! ۹۹% اتفاقاتی که نگران وقوعش هستید، اصلاً به وقوع نمیپیوندند.
نگرانی زدایی
همیشه میتوانید از فرمول نگرانی زدایی برای آزاد کردن ذهنتان استفاده کنید. اگر در زندگیتان به مانعی برخوردید که موجبات نگرانیتان را فراهم کرده، به یاد داشته باشید بیشتر نگرانیهایتان اصلا به وقوع نمیپیوندند.
۴ راه برای استفاده از تکنیک نگرانی زدایی در شرایطی کنونی که گرفتارش هستید
1- مشکلتان را به صورتی کاملاً واضح تعریف کنید: آنالیز دقیق مساله خودش نیمی از مشکل را حل میکند. دقیقاً مشکلتان چیست؟
2- از خودتان بپرسید: ” بدترین اتفاقی که قرار است در این شرایط رخ دهد، چیست؟“: یک پاسخ روشن کننده و واضح برای این پرسش بیابید.
3- آمادگی پذیرش بدترین ها را داشته باشید :ممکن است هر اتفاقی بیافتد. پس آمادگی پذیرش و کنار آمدن با آن را داشته باشید. نترسید! شما را نمیکشد. فقط و فقط یکبار وقتتان را برایش بگذارید. اگر همهی این نکات را رعایت کنید، میتوانید دست از نگرانی بردارید.
4- فوراً اطمینان حاصل کنید که بدترین اتفاق نیافتد : از همهی کارهای خلاقانهای که از دستتان برمیآید، کمک بگیرید تا خطر وقوع بدترین اتفاق ممکن را به حداقل برسانید. خود به بخود، چند لحظه بعد، تفکر مثبت و خلاقانه دوباره کنترل را به لحظات زندگیتان بر میگرداند.
طرز تفکر خود را کنترل کنید
رمز یک زندگی موفق و شاد، احساس داشتن کنترل است. هر چه بیشتر روی زندگی و شخصیت خود کنترل داشته باشید، هم بیشتر خودتان را دوست خواهید داشت و هم خوشحالتر خواهید بود. هر چه بیشتر مسئولیت کامل هر بخش از شادی وجودتان را تقبل کنید، هم قویتر خواهید بود و هم بیشتر همه چیز را تحت کنترل خواهید داشت.
پس هر چه بیشتر احساس کنترل کنید، احساس افتخار، اعتماد به نفس، عزت نفس و احترام به نفس بیشتری خواهید داشت. خود را قانع کنید که از امروز به بعد زندگی طولانیتر و شادتری خواهید داشت.
اقدام و عمل
شاید در این برهه از تاریخ بشریت، انسانها بیش از هر موقعی میتوانند احساس سرزندگی کنند. شما هم یکی از بهترین افرادی هستید که میتوانید سرزنده باشید. به یاد داشته باشید هر چه بیشتر در زمان حال، شکرگزار داشتههایتان باشید، در آینده به خاطر داشتههای بیشتری شکرگزار خواهید بود.
هر چه بیشتر وقتتان را بدون چشمداشت به بازگشت، صرف کاری کنید، در آینده، چیزهای فوقالعادهتری را از طریق منابعی ناشناخته بهدست خواهید آورید.
این پیش زمینه را در ذهنتان ایجاد کنید که از امروز به بعد یک زندگی شاد، طولانی و زیبا در پیش دارید. خودتان را دوست بدارید، فقط یکبار زندگی خواهید کرد، پس هر کاری که از دستتان بر میآید را برای تحقق رویاهایتان انجام دهید.
درباره مهرداد پاک نژاد
12 سال از زندگی حرفه ای ام را با صدای تق تق کیبورد نفس کشیده ام ، من عاشق تکنولوژی ، کدنویسی و دنیای رو به رشد کسب و کارهای اینترنتی هستم.
نوشته های بیشتر از مهرداد پاک نژادمطالب زیر را حتما بخوانید
-
دوست دارید به یک ابر انسان تبدیل شوید؛ این جملات انگیزشی را روزانه تکرار کنید
41 بازدید
-
اصول اولیه بازاریابی محصولات برای فروش شگفت انگیز در کسب و کار اینترنتی
12 بازدید
-
چگونه میشود کسب و کار اینترنتی فوق موفق ساخت
10 بازدید
-
گروه بندی اصلی کسب و کارهای اینترنتی و گرایش اکثر کاربران ایرانی به
8 بازدید
-
کسب و کار اینترنتی و ایجاد کسب درآمد پایدار اینترنتی قسمت اول
15 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید